Min Historie

Mit navn er Anders Juul Rasmussen. Jeg er uddannet idrætslærer og personlig træner fra Europe active/Paul Petersens idrætsinstitut, hvor jeg også er certificeret instruktør indenfor Crossfit, svømning, mobility og meget andet. 

Endvidere er jeg også uddannet sportsmassør fra Sportskropskolen.dk som er en eksamineret og anerkendt massøruddanelse på 120 lektioner.

Hele mit liv har været i en verden af bevægelse. I en meget ung alder startede jeg som konkurrencesvømmer, hvor jeg trænede dagligt indtil jeg blev 18. Derefter startede et nyt kapitel i mit liv. Jeg tog min værnepligt i hæren og flyttede derefter til København, hvor jeg stadig bor i dag.

Tiden i hæren gav mig en lyst til at prøve krafter med OCR, Obstacle course racing. Det førte mig til træningscenteret Kraftværk. Et lille lokalt center, med seriøs funktionel træning, gode mennesker og dygtige instruktører. Efterfølgende har jeg ligeledes udvidet min horisont og prøvet kræfter med triatlon, Crossfit og olympisk vægtløftning

I sommer 2016 startede jeg på Paul Petersens Idrætsinstitut hvor jeg blandt andet blev uddannet personligtræner. Jeg har ikke set mig tilbage siden.

Summen af mine erfaringer, har lagt grundlaget for min passion omhandlende fysisk træning og undervisning og jeg arbejder dagligt på hvordan det kan optimeres. Det er netop de erfaringer som jeg brænder for at give videre.

Til dagligt er jeg ansat som Instruktør og personlig træner hos Kraftværk og, hvor jeg vil være at finde.

Formålet med min træning er, at du kan mærke der bliver arbejdet med dine mål, og at du får svar på dine spørgsmål, samt blive vejledt i den rigtige retning. Det er vigtigt for mig at du får en klar rød tråd i, hvad du skal gøre. Det er ikke kun kroppen vi arbejder med, da jeg vil sikre mig at du også bliver klogere på hvorfor vi gør hvad vi gør. Efter forløbet vil målet være at du selv vil være i stand til, at kunne fortsætte med at være aktiv eller arbejde mod større mål på egen hånd.

 

Mit CV

  • Uddanet Personlig træner fra Paul Petersens idrætsinstitut årgang 16/17

  • Uddanet sportsmassør fra Sportskropskolen. '17

  • Crossfit specialty course: Gymnastics. ’19

  • Assistenrende træner samt styrke og landtrænings ansvarlige for Triton Ballerups svømmeklubs elitehold.
    December ‘17 - Oktober ‘18

  • Crossfit, bootcamp og mobilitets instruktør samt personligtræner for Kraftværk
    October ’17

 

Kronan01.jpg
Mil01.jpg
Trainer.jpg