Klienter

Her er et udvalg af de klienter jeg har haft igennem et personligt træningsforløb og deres kommentar.
Feedback fra alle forløb er meget værdifulde for mig og min udvikling som træner. Derfor samler jeg på dem her på siden.

 
Mig og nils.PNG

Nils Marquard Mortensen

“Jeg har det sidste år haft fornøjelsen af at have Anders som min personlige træner. Mit fokus har været skuldermobilitet og vægtløftning. Anders møder altid op med et dejligt smittende humør og er altid velforberedt - programmet er nedfældet i hans lille sorte bog og der er ingen slinger i valsen. Der er altid et primært fokus til hver time og programmet er forskellig fra gang til gang. Anders driver timen punktligt (fast og kærligt) og med plads til sjov. Det er tydeligt at Anders har en passion for bevægeapparatet, motion, kost, crossfit og vægtløftning. Hvad enten du ønsker at nørde vægtløftning eller har brug for hjælp til at komme igang med et træningsforløb, så kan jeg på det varmeste anbefale Anders.”

T-boy.jpg

Thomas Evers Poulsen

"Når man ikke bare er en i rækken.
Med et ønske om en stærkere og smidigere krop henvendte jeg mig til Anders. Efter en god snak om mine ønsker og udfordringer, har jeg gennemført mit første forløb på 11 uger med 1-2 træninger om ugen hos Anders.

 Hver træning har været skræddersyet til mig og det der kunne hjælpe mig. Min krop er blevet meget stærkere og ikke mindst meget mere smidig, selv min kiropraktor var overraskt over mine forbedringer. Jeg kan på det varmeste anbefale Anders som Personligtræner, jeg er i gang med 2 forløb og sikker på vi nok skal komme i mål sammen."

 
20180307_072114.jpg

Stella Falster

"I efteråret 2017 blev jeg skadet og havde en ufrivillig pause fra crossfit. Da jeg blev klar til at genoptage træning igen, havde jeg et 8 ugers personlig træningsforløb hos Anders. Forløbet var med fokus på min teknik og styrke, så jeg kunne komme til at træne med fuld styrke igen.

Hver træning var meget velforberedt og med 100% fokus på mig og mit mål. Anders er en meget kompetent og pædagogisk træner, som jeg til hver en tid vil anbefale til andre."

pak-let-3.jpg

Johanne Stenstrup

"Jeg mødte Anders efter en stor operation og flere issues med kroppen. Det synes han var en sjov udfordring, og han har virkelig fundet mange øvelser som har hjulpet lige netop min situation virkelig godt. Det er behageligt at træne med Anders - han presser når der er brug for det, men har også stor forståelse for mine begrænsinger. Jeg kan i den grad anbefale Anders til andre som også døjer med specifikke kropslige udfordringer. 

Nu er vi heldigvis så langt i træningen at jeg er smertefri, og så fortsætter vi for at opbygge muskler og gøre mig stærkere."